lill lördag

Sitter i skolan och har min sista lektion! Ska åka in till stan och köpa ett par leggings sen hem och sova :D Kanske blir utgång ikväll vi får se hur de blir med det! De är ju trots allt lill lördag ;)
 
 

puss

Sitter och kollar på någon film på 5an men hatar all jävla reklam gaaaahhh! Så tänkte gå och lägga mig är ganska trött och ska upp 7 imorgon men vi hörs imorgon godnatt på er

Söndags ångest på högnivå

Godmorgon vaknade för ett litet tag sen har ätit lite frukost/lunch :) De blev en lycka kväll igår hade skit kul :) kommer upp lite bilder senare ! Idag ska jag bara vara hemma och plugga lite och sen sova tidigt så jag kommer upp imorgon ! Skriver mera sen puss

Utgång

Det blir utgång ikväll igen med brudarna :D Ska börja fixa mig snart och sen åka och möta Emmie i ektorp sen vidare till Östermalm och möta Sara & Fanny :) Hoppas kvällen bjuder på något spännande ;)

bakis dag check

Godmorgon vaknade för ett tag sen ligger i soffan och tycker synd om mig själv;) Igår var det en bra kväll. Har nog gjort ett av de svåraste valet i mitt liv hittils att lämna en väldigt bra vän till mig men de var bara massa tjafs hela tiden så de blir jobbigt till slut men livet går vidare! Idag vet jag inte vad jag riktigt ska göra än vi får se vad dagen/kvällen bjuder på :)
 
 

skolan

Äntligen fredag!!! började 9 imorse och ska sluta halv 4 men våran sista lektion är iställd så slutar 20 över 1 så jävla skönt:) ska hem sen och färga Fannys hår och sen blir de middag med pappas tjej och lite god dricka ;) sen blir utgång :D Vad ska ni göra idag? något kul?
 

Godnatt

Ska hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen hade jag tänkt. Imorgon är de fredag och utgång med tjejerna så måste vara utvilad tills imorgon ;) puss på er


Torsdag

Igår var de onsdag och min bästavän fyllde 19 år så först var hemma hos henne och åt mat och sånt med släkten sen drog vi vidare till mig för lite fix av håret sen drog vi vidare in till stan och mötte upp boysen på collage. Det var mycket folk där så vi tog några drinkar och gick vidare till rose och efter festade :) runt halv 5 tiden tror jag att vi tog en taxi hem till Sara;) hahah körde bambi på hal is i igår och körde en jävligt snygg vurpa ;) Men men nu tänkte jag laga lite mat och sen vila ett tag till är helt död..

Sorry för dålig uppdatering

Har inte haft ork att blogga! Idag gick jag i skolan till 1 sen åkte jag hem och hämtade saker och åkte vidare till Rasmus :) Millie sitter och ritar min skiss på min tatuering jag ska göra nu :) gjorde 2 Igår också :D ni får se bild på den jag ska göra nu sen hmm vad kan de vara för något spännande va?;)


RSS 2.0