godmorgon

vaknade nyss har sovit ovanligt bra i natt de kan bro på en sak men de är en hemlis:D kan berätta om min lördags kväll mötte jasmine vid bussen vid halv 10 sprang hem igen och hämtade min väska plus busskort vi bestämmde oss för att åka till orminge och träffa J det hade hänt en grej så åkte dit och snackade med han en stund vi åkte hem vid kvart över 11 kanske klockan var på bussen träffade vi madde och paulina dom hade varit på bio! De var min kväll hur såg eran ut? Idag ska jag nog träffa J igen, vetej vad vi ska göra men om de inte blir så, så ska jag nog träffa jasmine och felicia & issa tror jag men nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt skriver senare puss !




jasmine


...

jag önskade att jag aldrig hade träffat dig aldrig kysst dej inte ens rört dig! allt du har gjort mot mig önskade att du inte ens fanns om jag ska vara riktigt ärlig så ångrar jag de mesta med dig !


lördag

hejsan, idag vaknade jag skit tidigt vid 9 -.- min syster väckte mig. Lite senare åkte vi och handlade lite min mami skulle på bröllop idag så vi fixade lite grejer har också varit och handlat med min syster och casandra på coop:D nu sitter jag fram för datan bara! My & Casandra sover så jag ska snart väcka dom och vara lite elak:P idag kanske jag ska träffa jocke:D vi får se hur de blir med de annars träffar jag han imorgon. Juste flyttar om 6 veckor:/ villllllll inte ! men livet går vidare ändå som tur var, men nu ska jag kolla en film tror jag puss på er !


SOVDAGS

har inte haft tid alls att blogga har haft skit mycket den hära helgen och början av veckan, men börjar nu! idag försov jag mig började 8 men kom till plugget vid 9.15 hahha missade engelska yees fast kom till halva no :( men men efter skolan var jag med fanny,felicia,karla. Som vanligt åkte vi moppe hahha men de är kul hahah 4 på en moppe men vi har fått mycket skratt under dom hära 2 dagarna:D imorgon vill jag komma i tid så ska hoppa i säng nu men vi hörs imorgon sov sött alla bloggläsare /NATHALIE!


äntligen helg:D

hejsan, har inte bloggat så mycket förlåt för de ska förbättra mig lovar! idag har jag först varit i skolan, efter de så åkte jag och paulina hem till mig och mötte my och gick och handlade mat och lite så sen körde ja hem paulina tanken var att hon skulle sova här men de blev inte så riktigt träffade felicia också en stund, har också hunnit träffa madde:D men nu sitter jag hära och gör ingenting my och hennes kompis kollar film men jag pallar inte de :P men tänkte hoppa in i en dusch snart sen kanske kolla film ja med. Men jag skriver mer imorgon puss

onsdag

hejsan idag har de varit ett fett chill dag gick upp vid halv 8 fixade mig och sen drog och hämtade jasmine med moppen vi tankade och hon skulle köpa macka och dricka sen vidare till skolan och sen till södde ! gick hem vid halv 1, sov till typ 4, imorgon kanske de blir shopping jag måste spendera mina födelsedags pengar. Imorgon ska jag lämna in min ledighets lapp också önska mig lycka till att jag får åka till thailand fast kommer åka ändå om jag inte får ledigt så:P men ska försöka sova nu för imorgon börjar allvaret "SKOLAN" /Nathalie pusssar




tisdag

hejsan, jag hann inte skriva imorse hade lite brottom men jag började skolan idag jag är skoltrött och vårat chema var inte direkt de bästa :@ men de är bara att gilla läget. Efter skolan så gick jag och jasmine,fanny & paulina hem till mig vi gjorde pannkakor, sen vid typ 1 åkte vi in till stan med madde och felicia också vi kollade lite kläder vid halv 4 drog jag vidare till min baby var hemma vid 6 igen. Nu ligger jag och kollar på vänner de är sjukt bra, imorgon ska vi till södde skit tråkigt asso funderar på att vara hemma hahha ;D men nu ska jag fortsätta kolla på tv vi kanske hörs senare puss !


stresssss

nu är jag hemma igen, och har också hunnit äta och allt. min pappa kom precis förbi för dom ska snacka lite vetej om vad men men, min syster kom också precis hem :D ska börja fixa lite grejer till skolstarten imorgon så ska duscha och välja kläder och så men vi kanske hörs senare annars imorgon puss och godnatt!

 

mot affären;D

nu är jag hemma igen, satt i porten tills visningen var klar fast som tur kom my och hennes kompis amanda precis så fick inte sitta själv (: de tog typ bara en halv timme så, snart kommer mami hem vi ska åka och handla lite saker sen ska ja nog åka förbi min pappa och hämta mina kläder och så. men vi hörs när jag kommer hem igen puss


måndag

har inte haft tid att blogga men kan berätta om min dag igår, jag var med paulina och fanny hela kvällen vi åkte runt med mopparna och träffade delvis samppa och madde ett tag sen åkte vi vidare mot aspvik tror jag de heter. sen körde vi hem paulina och jag och fanny började köra hemmåt jag var hemma vid 10 ungefär de var skit kallt och jag var skit trött så de var min dag. idag vaknade jag vid typ 11, hämtade anoush vid 12 vi åkte till min pappa ett tag sen hem till min pappa igen, fanny kom hit för ett tag sen dom sitter och kolla på film "svanprinssesan" hahha :P vi måste gå hära ifrån om en timme för att vi ska ha visning på huset men ska också kolla film nu så vi hörs senare puss! bilder blir senare för min sladd är borta kyssar/Nathalie



 


Godnatt säger vi då

sorry för dålig uppdatering min data är typ paj, men sitter iaf hos paulina nu, vi blev sams idag så vi har snackat om de mäst vårat bråk var så löjligt haha ni vill inte veta tro mig! :P idag träffade jag alexander och redde ut lite saker som var knas mella oss men de är lungt nu. imorgon ska vi gå upp vid 8 -.- för 10 ska jag vara i hamnen och ta mitt moppe kort, så paulina följer med mig :) ikväll blir de nog inte så mycket mera för oss de blir nog bara sängen ni får bilder imorfon säkert om vi hinner godnatt!


   
Bild på Ådi och paulina enjoy :D


Haha killar hon är singel



GODMORGON!

hejsan, vaknade inte för så länge sen vi skulle gå upp vid 10 men vi vaknade vid 11 istället vi gick och la oss vid 5 så de är inte så konstigt att i inte kom upp:/ idag ska jag vara barnvakt med felicia till hennes lillebrur :P senare på dagen vet jag inte vad som händer än vi ska träffa jasmine de vet jag iaf. men nu måste jag börja klä på mig och de sen ska jag åka hem till felicia så bloggar säkert där annars skriver jag när jag kommer hem, pusss på er!

 

bild på felicia fast gammal "fjortisbild"


Måndag

 har värkligen inte haft tid att blogga sorry för det! idag vaknade jag vid 12 gick upp fixade mig och lite så sen drog jag till stan skulle köpa skor men de blev inget med det, de kom hem lite andra saker. kom hem vid 6 kanske åt middag med papi sen drog jag och träffade jasmine och felicia igen :D nu sitter vi och kollar på film "holiday" haha har kollat på den i 2 dagar nu :P men nu ska jag fortsätta kolla puss på er 


 


Onsdag

har inte hunnit blogga något :/ , idag vaknade jag vid typ kvart över 9 för jag skulle möta felicia i slussen halv 11 , vi skulle till grönan och hämta åkband till min mamma som hon hade fått! sen drog vi och käka sen vidare hem till mig fast vi kom bara utanför dörren för jag hade glömt nyckeln hemma så jag ringde min mami så hon fick komma och öppna till mig hahah! sen kom jasmine också vi drog till kista ett tag sen drog jag hem vid 5 och käkade middag ska snart åka in till stan igen och möta dom tror ja om jag orkar :P skriver senare puss

LALALALALALALALALA :D

nu har jag tagit en paus från datan en stund haha de blev inte direkt en lång stund , men nu är jag tbx igen :D jag har precis bäddat min säng och fixat lite grejer, imorgon ska jag faktist till kolmorden med mina småsyskon och min mami &johan de ska säkert bli roligt man får göra de till de bäst eller hur? ska börja lägga mig snart för ska upp tidigt typ 8 liksom:( så kommer inte hinna blogga imorgon på morgonen så gör de när jag kommer hem, då får ni veta hur min dag var på kolmorden :D jag kan säkert fixa bilder också om ni har tur men puss på er och godnatt.

HAHHA

SNÄLLA NI TVÅ JAG SITTER OCH GARVAR ÅT ER HAHHA NI ÄR SÅ PATETISKA !;)


Måndag!

sorry för dålig uppdatering har inte haft tid! men ska berätta lite om mina dagar som har varit, lördags fyllde jag år gick ut och käka och så sen kom ja hem till mamma fick lite presenter och träffade mina små syskon, lite senare åkte jag in till stan och mötte upp felicia och jasmine, hade inte träffat dom på skit länge så de var kul:D var hemma efter 12 tror jag de var min lördag. söndagen tillbringade jag på stranden med mina småsykon de var ganska skönt att bara vara med dom en dag dom är så söta så:D efter de så kom vi hem gjorde mat och sen firade vi mig lite bara vi i familjen sen blev de utgång för min del, träffade jasmine och felicia igen:D vi gjorde inte så mycket träffade andre sen inget mer. Idag då så vaknade jag vid halv 10 för dom små vaknar då eller tidigare så kunde inte somna om! så klädde på mig och tog 11 bussen till ingarö till min syster (my) och fanny vi åkte och badade i mörtviken i någon timma sen åkte vi hem igen , sen vidare till thai resturangen mums:D sen prominerade jag hem och dom tog mopparna :P så nu har jag precis ätit grillat juste mami köpte ny grill idag skit fin fan:D men nu tänkte jag ta en paus från datan kommer säker sen puss så länge!


juste till anonym: jag ska försöka lägga upp mer bilder, hittar bara inte min sladd hära hos mamma fast ska leta så mycket jag kan. så fort jag hittar den ska de bli ändring de lovar jag puss!




mina små bebisar :D

I'm back:D

hejsan nu är jag tillbaka i stockhiolm igen efter en lång resa :D de var jätte mysigt och trevligt i gbg, igår var vi på lisseberg, åkte allt utom 2 saker som snurar för mycket. idag när jag vaknade kunde jag knappt prata för jag hade skrikit sönder min röst fan! vi gick också in i spökhotellet och jag blev så jävla skrämd hahha fast jag gick i mitten och jag blev kallad gunnilla av någon jävel som jobbar där inne hahha! vi började åka vid 11 där ifrån och kom hem vid halv 5, håller på och fixar mig nu för idag är de en STOR dag jag fyller fyfan år !:D så vi ska ut och äta på fridays på stureplan ;) jag tror vi blir 10 stycken så de blir säker underbart! fast de pinsamma är att dom som jobbar på den resturangen brukar alltid sjunga för en när man fyller år och då kollar alla på en :/ men de får ja väll stå ut med eller vad säger ni? men nu måste ja fixa klar mig hörs senare kanske om jag hinner skriva mer för jag ska hem till min mamma efter stan ! men vi får se puss på er:D



 

RSS 2.0