Happy new year


Snart är de 2013!!

Sitter och fixar mig med min syster :) ska äta middag med alla gäster som är här och dricka och Sånt sen kanske de blir utgång här i. Västerås :) vad ska ni göra?


Bilen

Sitter i bilen på väg till Västerås igen;)


Klar

Sitter på bussen på väg hem :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1037786/images/2012/pic_50ddcc90ddf2b32cc600885e.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1037786/images/2012/pic_50ddcc91e087c35cbad9ec85.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1037786/images/2012/pic_50ddcc999606ee5ac0092075.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1037786/images/2012/pic_50ddccb09606ee5a65bb29a8.jpg" class="image">


Uppe med tuppen

Sitter på bussen påväg till Solna för att göra naglar :)


Stor städat

Har storstädat hela mitt rum Madde hjälpte mig så snäll som hon är :) nu ligger vi i sängen och ska sova, vi ska upp 8 imorgon för att åka och fixa naglarna inför nyår :) Så vi hörs av imorgon puss på er


Tunnelbanan

Sitter på tunnelbanan hem äntligen :) fått hem små saker :)


Fika paus

Nu tog vi fika paus i shoppingen


ilpiatto

Tar en paus i shoppingen


Shopping

Är i gallerian i Liljeholmen och shoppar :)


Godmorgon

Godmorgon vaknade nyss ska börja fixa mig för att åka in till stan för mera shopping !
 

puss

Tänkte snart gå och lägga mig ska upp tidigt imorgon igen och shoppa med Madde:) har inte så mycket att säga så säger godnatt ;)

uppdatering

har inte haft tillgång till någon dator under jul helgen och appen funkar inte att skriva ifrån skit skumt ! Men men var uppe hos mamma på julafton och hade det skit mysigt fick massa fina julklappar :) Åkte hem dagen efter för skulle urt ;) Åkte hem till Danille vid 6 tiden och fixade mig och förade lite med Sebbe,Kiffe och Fredrik :) Vid 10 tiden åkte vi in till stan och stog i kö till nype, kvällen slutade med att alla blev skit packade ;) vi drack fireball hela kvällen mums :) Vaknade runt 11 idag bakis, Sebbe och Daniella hämtade upp mig för shopping i nacka forum fyfan vad mycket folk det var! Sen åkte vi vidare till solna för att göra naglar hos min syster. Nu är jag äntligen hemma vi beställde med oss thai mat hem så jävla värt :) Nu ska jag sätta på en film och bara slappna av. 
 
 
 
 
 
 
 

Uppesittar kväll

Sitter och spelar Bingolotto som ett litet barn;) har inte vunnit något än men hoppas på den sista bingon!!


Mot Västerås

Sitter i bilen på väg till Västerås med Jeanette ,My och Fransisco :)


Lördag

Igår var det en väldigt bra kväll, vi var hos paulina först och minglade och så sen drog vi in till stan första var på på cafe opera bara en snabbis sen drog vi till Amba och festade vidare jag Madde,Paulina,Angie,Dessie och Ballie kvällen blev så jävla lyckad :) Var hemma runt halv 5. Gick upp 11 typ för att möta Sara, Fanny och kim i stan på en fika, Fanny och Sara åker till Thailand imorgon!! Kommer sakna dom som faaaaan 3 veckor är dom borta !! Idag ska jag få öppna lite julklappar;) Åker nämligen till min mamma imorgon för att fira julafton där :) Ska börja packa snart och sen hämtar mina syskon mig!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
fina vänner <3
 
 

Fredag = Utgång!!

Hejsanhopsan bloggen ! Idag hade vi julavslutning slutade runt 10 sen mötte jag Madde och Sofia upp Rasmus för lite shopping i stan och lunch :) Nu är jag hemma och väldigt mycket stress ska vara borta hos Paulina om 2,5 timma så måste börja fixa mig nu och dricka lite :) Vi får höras senare puss
 
 

20.12.2012

Har inte haft tid/lust att skriva under dagen. Var på jobbet från 10 till 6 så var helt slut när jag kom hem och hade sån huvudvärk ! Träffade madde ett tag och snackade och tog en cigg juste Sofia möte mig vid jobbet och åkte hem till mig en stund :) Imorgon är det fredag igen och jullov. Ska åka in till stan imorgon med Madde & En efterlängtad person min bästa Rasmus :) Ska köpa present och kolla kläder, imorgon blir det utgång med massa tjejer för att fira fina Paulina som blivit 18 år :) Det är så mycket hysterik om den 21 decmber att jorden ska gå under själv så tror jag på det samtidigt så tror jag inte på det men dom oroar väldigt många människor, det är många som tar livet av sig pågrund av det här så tragiskt ! Ska sova nu så får vi som om man lever imorgon eller inte puss !
 
 
 

Bussen

Sitter på bussen på väg till jobbet:) imorgon är de jullov och det menas med massor med fest ;)


19/12-2012

Filmen var bra :) Imorgon ska jag till salongen igen och jobba, sista gången på den här terminen sen är det igång igen 2013 :) Tänkte sova är helt slut och ska upp tidigt imorgon så godnatt på er <3

Jul pynt

Har satt upp våran lilla gran :) Haha ser ut som en 2 åring har gjort den ;) men men den blev ganska fin ändå :) Sitter och kollar på en film på tv11 ganska bra faktiskt :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1037786/images/2012/pic_50d22aa7e087c336489bfa7f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1037786/images/2012/pic_50d22aa7e087c336489bfa7f.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1037786/images/2012/pic_50d22aadddf2b3097f000cdf.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1037786/images/2012/pic_50d22aadddf2b3097f000cdf.jpg" class="image">


Hemma

Nu är jag hemma, hämtat ut mitt paket också :) ska laga lite mat vi hörs snart


Sola

Är och bättrar på brännan ;)


väntar

Sitter hemma och väntar på Madde tills vi ska åka och sola och hämta ut ett paket till som har kommit spännanden ;) Så ska passa på att plugga lite innan vi ska åka!

Skolan

Har naturkunskap så jävla tråkigt har bara en lektion kvar sen så skönt :) Sitter och väntar på att mina shepherd ska komma !! Hoppas dom kommer idag om jag har tur :)

PUSS PÅ ER

Nu har Madde gått hem och jag tvättade nyss bort sminket och gjorde mig klar för sängen:) Imorgon har vi sovmorgon till 09.40 super skönt. Efter skolan ska jag möta upp madde och sola sen troligtvis in tll stan och köpa 18 års present till på fredag till Paulina :) Ge mig lite tips på presenter skuller vara snällt :) Nu börjar klockan bli mycket så ska försöka sova godnatt puss
 

18/12-2012

Så nu har jag gjort allt jag skulle göra, Efter skolan åkte jag till stan med Madde för att köpa ett par skor som hon skulle ha men dem fanns inte kvar ! Så vi åkte och hämta ut mitt ena paket sen det andra :) Vi åkte sen hem och lagade mat, så nu sitter vi båda vid datorerna haha socialt :)

Mitt resultat

Har haft frisör från halv 9 till 12 då förändrade jag Rebecka total från nästan svart till guld/blond :) Så klippte jag henne också, på slutet lockade jag det :) Nu har jag material och miljö visar mitt  resultatet :)
 
 

17/12-2012

Var i stan med mamma idag och fikade och kollade i affärer :) Hittade 3 julklappar till, snart är allt inhandlat. Fick reda på idag att jag ska få ett syskon min mamma är gravid :D Åh då kan man köpa massa små bebis kläder :) Imorgon efter skolan ska jag spendera tid med Madde vi ska handla skor till henne och hämta ut 2 paket som har kommti till mig, hmm undra vad de kan vara spännande:) Men ska sova nu puss och godnatt

Nordea

Sitter på Nordea och väntar på mamma:) snart är de fika dags!


Ny vecka

Kom nyss till skolan bussarna var skit försenade så har stått ute och frysit så nu tinar jag på matten :) Har prov idag också i kemi vi får se hur de går :)

Söndag

Har inte hunnit blogga under dagen. Det var trevligt hos min Farmor & Farfar, Jag fick en rosa stekpanna till min lägenhet :D nu vill jag bara flytta hemifrån och köpa massa saker och sånt :) Träffade Sofia en snabbis och pratade och ringde runt olika mataffärer för att se om dom hade en Iphone 5 laddare men ingen hade, jag glömde nämligen min ladda där borta när vi åkte där ifrån så har ingen mobil nu men min snälla pappa skulle åka och hämta den imorgon :) Imorgon är det en ny vecka att se fram imot! Efter skolan ska jag kolla på ett till par sko ;) sen ska jag fika med min mamma som jag inte träffat på länge nu ! Så det blir nog en ganska bra måndag trots allt :) Men ska sova nu vi hörs under dagen imorgon puss på er

Godmorgon

Godmorgon på er alla glada! Idag är det tredje advent och jag ska snart börja fixa mig och åka till Farmor & Farfar:)

sovgott

Det blev en hemma kväll med massa prat :) Imorgon ska jag upp tidigt ska till min farmor & farfar för lite mini jul :) Sen ska jag träffa Sofia och göra ett ärende ! Men nu ska jag sova godnatt puss

Hemma från julbordet

Kom nyss hem från julbordet hos Fannys farmor det var super trevligt verkligen :) Nu behöver man aldrig mer äta mat ;) Sitter och väntar på sofia vi ska hitta på något roligt tror jag eller bara vara hemma hos mig vi får se, vädret är inte så lockande så det blir nog hemma :) Vad gör ni ikväll?

Lördag

Hade inte tid att blogg igår! Var hos min syster på kvällen sen så åkte jag och träffade Sofia och pratade lite var hemma vid halv 1 sen så somnade jag direkt ! Vaknade för en stund sen ska börja fixa mig snart ska på julbord :) Ikväll vet jag inte vad som händer det kanske blir sent där så det kanske bara blir direkt hem och sova :) Beatällde nyss ett par sheperd :) Men jag skriver under dagen!

fredag!

Sitter i skolan och har matte super tråkigt ! sen har jag svenska och engelska kvar sen slutar jag! då äre heeeeeeelg :)

Kvälls skrivning

Fattar inte varför inte mina inlägg kommer upp dom som jag skriver från mobilen! Skit irriterande. Beställde precis en julklapp till min ena syster :) Är snart klar med alla jul klappar bara några kvar. Imorgon börjar jag en timme senare så skönt, efter skolan ska jag åka till min syster och göra naglar och troligtvis spendera min fredags kväll där. Vad ska ni göra ? Tänkte sova nu så jag får sova några timmar vi hörs imorgon puss

Jobbet

Sitter på jobbet :) lite lucia mys:)


sova

Tänkte gå och lägga mig nu det är väldigt mycket tankar som snurrar i mitt huvud just nu så säger godnatt

<3

 

Hemma

Det gick super bra på banken! nu sitter jag ,Linnea och Sofia och chillar i mitt kök :) Beställde nya skor igår också whoop whoop :) Det är farligt att man kan internet shoppa ;)

Banken

Sitter nu på banken !


Onsdag

Sitter i skolan och har svenska, är helt seg idag men vi har kort dag idag så det är väldigt skönt :) Ska till banken idag och fixa nytt kort !
 
 

Knas

De går inte att lägga upp bilder :O skumt som f*n men försöker imorgon :) Ska kolla på lite plugg sen sova :) godnatt puss

Snart

Snart hemma så ska ni få se vad jag fick i mitt paket ;)


Hämta ut paket

Ska iväg och hämta ett paket ;)


Frisör

Har frisör egen hårvård så har fått mitt hår tvättat och plattat :)


Sova

Så nu är jag klar med allt har köpt lite julklappar och storhandlat mat:) färgade min pappas tjej också det skulle bli varm brun men de blev röd lila haha:) nu tänkte jag kolla lite på datan sen sova godnatt på er !

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1037786/images/2012/pic_50c65b3addf2b30f1f00101d.jpg" class="image">


Sova

Så nu är jag klar med allt har köpt lite julklappar och storhandlat mat:) färgade min pappas tjej också det skulle bli varm brun men de blev röd lila haha:) nu tänkte jag kolla lite på datan sen sova godnatt på er !

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1037786/images/2012/pic_50c65b3addf2b30f1f00101d.jpg" class="image">


Bussen

Sitter på bussen på väg hem, ska hem och lämna min väska och datorn sen ska jag iväg och storhandla :)


sexualkunskap

HAHAHAHA har sexualkunskap på kemin! Det var hundra år sedan jag hade det, vi fick ett papper som man ska fylla i vad allt heter i ett könsorgan ! känner mig som 12 igen :)
 
 

SKOLAN

SItter i skolan och har matte med mina glada och pigga tjejer :) idag är det en ganska kort dag slutar 3 !
 
 
 
 

Kvälls fråga!

Kvällens fråga ! Ska jag bli rödhårig ?
 
 
 

uppdatering

Det har inte funkat att skriva från mobilen vetej vad som har hänt !! Igår var jag på kryssning kom hem vid 10 igårkväll köpte massa mums med mig hem sprit,godis, och cigg :) Idag vaknade jag ganska sent mötte upp Sofia för lite jul shopping :) hittade massa julklappar nu är de bara några kvar :) Tänk snart är de jul tiden går fort inte många dagar kvar på 2012 heller:) Ska äte lite nu sen gå hem till madde ska sova där :) puss

Äntligen helg :)

Så nu är jag klar hos läkaren , sitter på bussen in till stan och ska möta Sofia för att äta frukost om hon vaknar !!!!!!


Nu checkar jag ut

Ligger i sängen och Ska sova nu klar med nästan allt plugg så skönt att bocka av saker:) var nyss ute och rökte de är sjukt mycket Snö och kallt som fan! Men Skriver imorgon under dagen love from me.


Torsdag

sitter hemma och pluggar skit tråkigt men det är något som måste göras! Imorgon börjar jag 12.35 men det blir inge sovmorgon för mig, ska till läkaren 08.10 sen åker jag in till stan och äter frukost med sofia :) Vi får se om det blir utgång imorgon eller om de blir hemma kväll, ska upp tidigt på lördagen för min pappa har hittat på någon överaskning det ända jag vet är att vi ska vara på centralen 11.30 :O så vi får se vad de blir för spännande :) Men ska fortsätta plugga så vi hörs sen puss så länge
 
 
 


På jobbet

Kom precis fram till jobbet det har varit kaos på morgonen ! Tog mig 2 timmar att komma hit! Hoppas de går bättre hem, skriver mer på lunchen


Film sen sova

nu ska jag ladda ner någon bra film sen sova godnatt puss

Onsdag

Har inte haft tid alls idag att skriva, vi hade ingen skola idag alla lektioner var inställda så jag var i stan med linnea och alma vi jul shoppade sen när jag skulle åka hem var alla bussar inställda så fick panik och ringde min snälla papi så han hämtade mig :) Så nu har jag bara suttit hemma och värmt upp mig. Imorgon är det jobb på salongen som står på schemat, hoppas bussarna går annars kommer jag ingen vart men det ska nog inte vara några problem :) Ska ta ett bad och sen kolla film vi hörs innna jag ska sova :)
 
 
 
 
 

Snökaos

Gick inga bussar hemifrån mig så gick i stormen till centrum jag är en krigare !!! Sitter på en överfull buss till Slussen , har suttit på den en halv timme men har inte ens kommit till Nacka !!! Vi hörs sen puss


Tisdag

Har inte haft tid att blogga idag , var i skolan från halv 9 till 3 hade frisör idag och jag blev klar med alla klippningar så fick göra lite vad jag ville ni ska få resultatet :) efter skolan åkte jag till stan med Madde och handla lite. Vi åkte hem och lagade mat och sen kom Sofia och mister x ;) nu tänkte jag sova så vi hörs imorgon puss och godnatt:)


Dags att sova

Nu säger jag godnatt för mig jag är jätte trött vi hörs imorgon puss

Internet shoppar

Klickade precis hem ett par snygga skor :) happy girl right now ! ska snart äta sen blir de lite plugg och en film. De blir sova tidigt ikväll för har knappt sovit något inatt. har inte så mycket att skriva om men vi hörs senare puss.
 
 

Avslappning

Har avslappning på idrotten! Snart får man gå hem:)


Måndag

Sitter i skolan och har rast ska Snart ha kemi i 2 äckliga timmar !! Sen har jag idrott sen slutar jag :)


Godnatt

Har suttit och pluggat ett tag så skönt att bara få det gjort, sen är man nöjd efter :) Tänkte snart gå och lägga mig så jag kommer upp imorgon, imorgon är det måndag igen och en ny vecka som man ska gå igenom ! Men jag skriver imorgon när jag vaknar godnatt på er alla Puss :)

Första Advent

idag är det första advent och julen närmar sig!
 
 
 
 

Söndag

duschade nyss så nu sitter jag framför datan och kollar lite och pratar med madde i luren :) ska snart laga lite mat och sätta på en bra film :) har sån söndags ångest så det är helt sjuk hatar måndagar !!!

Godmorgon

Sitter i bilen påväg till sickla för att shoppa lite :)


Mys i snön

Myser i snön med Bästavän :) dom andra sitter inne och kollar tv

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1037786/images/2012/pic_50ba7ae4ddf2b33176001c87.jpg" class="image">


Sex and the city

Ligger och kollar på sex and the city och bara myser. Så skönt att bara ligga och Inte göra något alls:) vad gör ni ikväll då ? Festar? Bio? Hemma?


Uppdatering

Förlåt att jag inte har skrivit , Igår var vi hos Fanny och hade de trevlig badade och sånt sen blev jag jätte full förlorade på beerpong så fick dricka skit mycket så jag spydde hela natten och har gjort de hela morgonen och hela dagen så har inte orkar skriva så ni vet. Nu ska vi spela lite monopol så vi här sen puss


RSS 2.0